Prima

Certificări

Cu o istorie de
peste 20 de ani

HOME / DESPRE NOI

Experiență

Cu o istorie de peste 20 de ani, Prima Plus oferă astăzi un portofoliu divers de tuburi flexibile ondulate (copex), care se remarcă prin excelentul raport calitate-preț, și este un partener prompt, atent și de mare încredere pentru toți clienții și partenerii săi.

Calitate

Semnătura Prima Plus este o garanție de calitate. În fabrica proprie din Arad, cu 3 linii de producție, se folosesc numai materii prime virgine, de la furnizori de top. Compania are implementat sistemul de management al calității SR EN ISO 9001:2001, iar produsele respectă toate standardele specifice domeniului, în funcție de categorie și utilizare. Gama de produse importate provine de la System Group Italia, unul dintre cei mai importanți furnizori europeni de sisteme pentru instalații.

Unicitate

Prima Plus a fost primul producător român de tuburi ondulate copex pentru instalații sanitare, disponibile atât pentru piața internă, cât și la export.

Dezvoltare

Investițiile curente ale companiei sunt orientate către retehnologizare, digitalizare, automatizarea proceselor și operațiunilor. Pe baza acestor dezvoltări, Prima Plus asigură termene de livrare optimizate, continuitate și punctualitate în satisfacerea comenzilor.

Misiunea echipei

Misiunea echipei Prima Plus este să aducă un plus de valoare prin tot ceea ce face, în beneficiul proiectelor realizate și al tuturor oamenilor implicați în ele.
De aceea, valorile ce unesc și animă oamenii Prima Plus sunt:

Calitate de prima mână

Prin competență, dedicare și responsabilitate

Plus, de la pozitiv

Prin credința că binele creează bine și duce la soluții eficiente, colaborări puternice, idei bune

Mereu un pas în plus

Prin evoluție, viziune și inovare